Søke barnehageplass?

Det er ofte mange tanker, følelser og bekymringer som melder seg når permisjonstiden nærmer seg slutten og hverdagen med arbeid og barnehagestart står foran oss. Hvordan vil den nye hverdagen se ut? Hvordan får vi hverdagen til å gå opp? Og hvordan kommer det til å bli for barnet mitt å begynne i barnehage?

Vi er mange som har vært igjennom det samme. Og vi har garantert delt mange av de samme bekymringene. 

Vi er opptatt av å møte dere der dere er. Vi ønsker å lytte til de ulike behovene dere har. Og vi vil, etter beste evne, møte dere slik dere trenger å bli møtt.

For oss er det helt avgjørende at dere foreldre føler dere ivaretatt. For oss er det helt avgjørende at dere føler dere trygge på å levere det kjæreste dere har til oss. For når dere føler det trygt, vil overgangen for barna også føles tryggere. 

Og sammen kan vi finne veien til en trygg og god barnehagehverdag for barna. Sammen kan vi finne ut av hvert enkelt barns behov slik at det helt grunnleggende behovet TRYGGHET blir etablert, i tillegg til behovene for omsorg, nærhet, søvn og mat. Og litt etter litt vil det finnes rom for lek, læring og utvikling i samspill med barn og voksne som vil oss vel. 

Dere er mer enn velkommen til å søke dere en plass hos oss.

Og dere er velkommen til å ringe oss eller besøke oss for å se om vi kan tilby det dere ønsker for deres barn.