Hipp hurra!

Barn og voksne stiller opp gruppevis på gangveien. Noen har tatt på seg finstasen, noen har fløyter og rangler og flaggene vaier høyt i vinden. Fantorangen kommer plutselig gående, og til stor glede for store og små blir han med oss i toget! Toget gjør seg klar til avgang og oppover gangveien ljomer det at barnehagen kommer med sang og godt humør.

Hele den lange raden med barn og voksne synger, roper hurra og heier på Henrik Wergeland. Rundturen møter stor begeistring, der foreldre, besteforeldre og andre står spredt rundt ruta vi går. Vi møter smil og hurrarop fra de oppmøtte, denne lille markeringen av nasjonaldagen blir så fin og litt rørende i disse virustider. Fra en veranda langs ruten hører vi noen roper HURRAAA, og der ser vi to voksne mennensker med flagg og store smil om munnen. Barnehagetoget ender opp på parkeringsplassen til barnehagen, der vi avslutter med å synge "Ja, vi elsker". Denne festdagen, som i år blir ganske så annerledes, føltes plutselig veldig viktig og høytidelig. 

Inne i barnehagen fortsetter feiringen gruppevis, med pølser, saft, leker og premier. Og Fantorangen dukket igjen opp med en overraskelse til barna, med utdeling av is. 

Og som ikke det var nok, tror vi jammen at barnehagen kommer i avisen, for de kom også innom og tok bilder av det flotte barnehagetoget vårt :) 

Tusen takk til alle dere fine foreldre og besteforeldre som stod rundt og heiet sammen med oss, det var en flott opplevelse for store og små!