Litt av en bursdagsfest!

I dag er sjefen i Nylende 40 år! Vi ansatte hadde lyst til å overraske henne litt, og lagde i stand en markering slik som barna pleier å få: bursdagssamling for bursdagsbarnet. Og dette visste hun selvfølgelig ingenting om...

Hele barnehagen samlet seg til bursdagsfest på kjøkkenet klokka 10. Ida ønsket oss velkommen, og fortalte at nå skulle hun inn for å hente bursdagsbarnet inn til sin egen bursdagsfeiring! Musikken ble satt på, og Lalla ble sunget inn på kjøkkenet til en bursdagsmedley :) 

Det måtte tennes fire lys, et for hvert tiår, og fire raketter ble skutt i været for 40- åringen. Gave hører jo også bursdager til, så dette ble overrakt før den siste overraskelsen skulle komme. Og den overraskelsen var at vi hadde invitert en ekstra gjest i bursdagen hennes! 

Etter at pianisten hadde spilt bursdagssangen, kom den siste gjesten, Hans Petter Moen, og sang "happy birthday" til Lalla før han fortsatte med "Optimist" av Jahn Teigen. 

Den gode stemningen fortsatte da Hans Petter sang 2 sanger fra Skrimmel Skrammel for barna. Herman og Ole Arthur ble plukket ut som medspillere på "Ballett ække lett", og både barn og voksne lo så de ristet når gutta sang og snurret i ballettskjørt og kongekappe! Hans Petter avsluttet med "Fruktkurvgutta" sammen med en gruppe barn som hadde lyst til å være med, og 2 av guttene fikk en frukthatt på hodet under sangen! 

For en morsom opplevelse, latteren satt løst hos både store og små under dette bursdagsshowet! 

Vi ønsker Lalla en super bursdag, gratulerer så mye med 40- årsdagen!!